Cine este Ron Kaufman

Fondator și președinte al UP! Your Service, Ron Kaufman ajută, de peste două decenii, companii de pe toate continentele să construiască o cultură a serviciilor superioare, cu rezultate reale și sustenabile an de an. Ron este unul dintre cei mai căutați educatori, consultanți, lideri și speakeri din domeniul serviciilor, în special pe tema excelenței în servicii. Ron a fost votat #1 Global Guru in Customer Service în 2018 și 2019.

The Future of Service Excellence

Cu multe exemple reale și de impact, The Future of Service Excellence vă va inspira, educa și motiva să vă construiți o echipă orientată către progres, performanță, profit și să vă schimbați abordarea și atitutinea în ceea ce privește oferirea unor servicii de calitate clienților interni și externi. Acest eveniment vă va oferi exact pașii de care aveți nevoie pentru o îmbunătățire imediată a serviciilor.

3 strategii pentru a construi un avantaj competitiv durabil

Companiile cu o reputație solidă și cu o cultură organizațională centrată pe oferirea unor servicii superioare clienților atrag și păstrează cele mai bune talente, atingând poziția de lider de piață și bucurându-se de un succes durabil.

Cum să aliniați cei 12 piloni de construcție ai culturii de servicii

Această sesiune oferă managerilor posibilitatea de a schimba perspectiva și de a răspunde la întrebarea: „Ce pot face astăzi pentru a îmbunătăți cultura de servicii chiar acum?”

Cum puteți măsura, urmări și îmbunătăți valoarea culturii de servicii

Studii de caz și exemple de bune practici din companii din întreaga lume vor ajuta participanții să afle ce funcționează, ce nu, ce trebuie să facă în organizația lor și ce ar trebui să evite.

Interviu cu Ron Kaufman pentru Ziarul Financiar despre The Future of Service Excellence

Partneri principali

Ambasadori Media

Ambasadori

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Vino la evenimentul The Future of Service Excellence cu Ron Kaufman.

Completează formularul de mai jos sau scrie-ne la hello@upyourservice.ro și te vom contacta pentru a-ti comunica disponibilitatea locurilor din acest moment.